Jan 19 - Mar 10 * 2024

Gare Maritime on Tour & Taxis Site

© Sculptura#2

location pinPARK
Denmark flagGleb Dusavitskiy

Gleb Dusavitskiy photo"LOVE" 

2019
500×500×140 cm 
Roestvrij staal

Liefde is een sculptuur die staat als een een bewijs van de duurzame banden die verbind ons allemaal. Gemaakt van roestvrij stalen strips gebogen en aan elkaar gelast.
Roestvrij staal maakt een moderne en eigentijds gevoel, terwijl de zilverachtige glans vangt en reflecteert het natuurlijke licht, het creëren van een display dat verandert met de wisselende zon. Het is als een zilveren tekening naar binnen de lucht.

Staande als een symbool van liefde en eenheid,  Liefde roept een gevoel van harmonie op verbinding in onze wereld. Twee giraffen vertegenwoordigen het samenkomen van individuen. Dit beeld dient als herinnering die liefde kent geen grenzen en zo Ook wij kunnen kracht vinden in eenheid. Terwijl de dag in de nacht verandert, en het beeldhouwwerk glinstert onder het maanlicht, "LOVE" blijft degenen die tegenkomen inspireren Het nodigt hen uit om na te denken over het blijvende kracht van liefde en verbinding in ons leven.
Dit beeldhouwwerk herinnert ons aan hoop, eenheid en liefde. Het verrijkt de openbare ruimte het is binnen en bevordert een gevoel van saamhorigheid.